KANGAROOLAND

Halla alla dar hemma!

Som ni sakert har forstatt sa befinner vi oss nu i Perth, Australien. Forsta kanslan av Australien? DYRT! Och fantastiskt trevliga australienare. Vad har vi gjort de senaste dagarna da? Vart pa semester. Nu ar vi verkligen pa semester. Vadret har inte vart tip top direkt. Det ar ju faktiskt var har, som en svensk sommar. Vi har dock lyckats tagit oss till beachen nastan varje dag. Annars har vi gatt runt pa stan och hangt pa hostelet. Vad ater vi for nagot? Ni undrar sakert vad vi ater! I Afrika fick vi ju alla, ja ni horde ALLA, maltider tillagade at oss. Helt fantastiskt goda maltider faktiskt. Har ar det dyrt, och vi maste laga sjalva. Sa vi ater tonfiskrora (receptet har vi fatt fran var guide i afrika, fantastiskt gott!), nudlar eller agg pa en rostad macka. Det funkar faktiskt valdigt bra, an sa lange. Ack, vad vi saknar pasta dock! Med nagon kramig sas. Imorgon ska vi faktiskt kopa pasta, och ketchup. Mmm!



Igar (mandag), medan ni dar hemma troligen borjade en ny arbetsvecka, tog vi vara strandade valkroppar och begav oss ut till Rottnest Island. Det ar lite utav en paradiso. Eller ja, inte sa lite faktiskt. Ganska sa mycket paradiso! Helt fantastiskt var det. Vi hyrde cyklar och snorkelset och cyklade runt on. Eller inte runt hela, nu ljog vi. Halva, tror jag. (Mickan skriver, orkar inte oppna munnen och fraga Emma. Det ar anda inte sa viktigt). Hoppade, eller gick forsiktigt, av cyklarna pa lite olika stallen. Gick ner till vattnet, drog pa oss simfotterna pa fotterna, cyklopet over ogonen och snorkeln i munnen. Swoop ner i vattnet! Vilken fantastisk syn! Massa, massa fiskar. Fiskarna var kul en stund sen kom vi pa att Emma faktiskt har en kamera som man kan fota med under vatten. Det blev helt plotsligt liiite roligare!








Vi har ju saklart provat pa utelivet har. Engelsmannen, som vi hanger mycket med, har visat oss byn. Riktigt kul har det vart!
Nu, ikvall (eftermiddag er tid), flyger vi till Cairns. 4 timmar kommer det att ta och det ar 3 timmars tidsskillnad gentemot Perth. Oh ja, om ni inte forstod - vi kommer fortfarande vara i Australien. Det gar alltsa fortare att flyga Sthlm-London. Man skulle sakert hinna flyga tur och retur pa den har tiden. Det ar sjuka avstand har! Det ar som alla sager, man maste aka till Australien sjalv for att forsta. Sa nara och kara, ta forsta basta flyg hit vettja! You're gonna love it. Fast, ni maste ta med er en formogenhet for att overleva. Sa ni vet.

Nasta gang vi hors kanske vi har dykt i barriarrevet, traffat nya manniskor, Emma har troligen tappat bort nagot och gjort sig illa! Sa da ska ni fa ett riktigt inlagg.

Som ni ser har vi det helt fantastiskt har, trots de hoga kostnaderna. Who cares? Det dar loser sig. Vi ar i Australien!!
Ta hand om er dar hemma. Vi saknar och tanker pa er! Vi tycker faktiskt synd om er i snoovadret. Darfor ar vi inne idag, for er skull. Vi sympati-stannar-inne. Eller sa ar det valdigt molnigt ute... Vem vet? Inte ni, vi tanker inte beratta!
HEJ DA! BYE! AU REVOUIR! HA DE!
Ps. Hur manga 'fantastiskt'  kan ni hitta i texten?
Ps2. Alla kanske inte har forstatt det, men de sma bilderna - tryck pa de sa kan ni se de i ett storre format!


Kommentarer
Postat av: Cissi

haha, älska den sista bilden. ni är roliga. och det verkar inte gå någon större nöd på er inte... NJUT!

2010-11-09 @ 22:58:21
URL: http://cirre.blogg.se/
Postat av: Mamma Mona

Hej! Vilka bilder!Man blir inte ett dugg sugen, suck! Själv sitter man i ett tråkigt kommunhus med en massa snö utanför. Cairns- ja där var jag för 23 år sen, känns konstigt att du är där nu. Måste bara komma ihåg vad ön hette strax utanför som var helt fantastisk. Kanske återkommer om det. Ha det bra! Mamma

2010-11-10 @ 11:31:33
Postat av: Pap

Håller med Cissi, sista bilden är verkligen BRA!

Var rädda om er. /Pap

2010-11-24 @ 08:33:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0